¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Contracta el gas amb el millor preu online d'Endesa

100% online
Amb gestions a través de l'app o de Mi Endesa. A més, rebràs la factura en format electrònic.

Millor preu online d'Endesa
Tindreu un preu fix les 24 hores del dia, sense sorpreses a la factura.

Sense permanència
Proveu-ho i si no us convenç podeu marxar quan vulgueu sense cap tipus de penalització.

Canvia't a Endesa One en 3 senzills passos i no et preocupis per res

Tingues a mà la teva factura

Completa el formulari en
3 minuts

En breu seràs client de One

Preguntes freqüents

Amb la tarifa One Gas d'Endesa tindràs un preu fix i gestionaràs tot el que necessitis per Internet. Podràs gaudir sempre d'un preu competitiu, no només durant el primer any. T'oferim el millor preu en línia d'Endesa.

  • One Gas és una tarifa 100 % en línia amb la qual faràs totes les gestions de manera ràpida i senzilla les 24 hores del dia en la secció Àrea client, que trobaràs a l'Oficina Online, o baixant la nostra aplicació per a mòbil.
  • Pots contractar només el que necessitis, sense l'obligació de contractar un servei addicional, però amb la possibilitat de contractar-lo si ho vols.
  • No tens compromís de permanència.
  • Rebràs al correu electrònic un missatge amb la data i l'enllaç amb el qual podràs accedir a la factura electrònica quan estigui disponible.
  • Amb una contractació fàcil i senzilla, sense costos ni interrupcions en el subministrament.
  • Una tarifa per a TOTS els clients, nous i actuals.
  • Gaudiràs del millor preu en línia d'Endesa.
  • Podràs fer totes les teves gestions 100% en línia.
  • No tens permanència.

La tarifa One Gas és vàlida per als subministraments amb tarifa d'accés 3.1 o 3.2.

El preu del contracte referit a la tarifa One es podrà actualitzar el l’1 de gener després de la contractació amb el valor de l'IPC real (últim índex de preus al consum interanual general publicat oficialment en el moment de l'actualització), així com per les variacions dels components regulats actuals que siguin d'aplicació als subministraments de llum i gas, i amb els possibles canvis nous que es puguin aprovar per normativa.

Si hi hagués modificacions tant a l'alça com a la baixa en el preu del teu contracte, es traslladaran al client. Aquest tipus de modificacions està regulat i és totalment aliè al control d'Endesa, i s'aplicarà per igual a tot el territori nacional i a totes les companyies.

A més, és possible que es revisi el preu passat un any a partir de la contractació. Això passaria el mes d'abril o d'octubre de cada any. Si hi hagués canvis, te'ls comunicaríem amb un mes d'antelació. Recorda que pots resoldre el contracte, contractar una altra tarifa d'Endesa o de qualsevol altra companyia sempre que ho vulguis.

No. Pots triar l'oferta que més t'interessi en cada moment i, si no et convenç, la pots canviar quan vulguis. Amb les tarifes One d'Endesa no tens compromís de permanència.

Si tens una tarifa diferent de la tarifa One Gas, pots canviar-te a la tarifa One Gas sense cap problema. Tanmateix, si ja has contractat la tarifa One Gas, no et pots donar de baixa i tornar-la a contractar.

La tarifa One Gas no té compromís de permanència: et pots donar de baixa quan vulguis i sense cap penalització. Tanmateix, el contracte de la tarifa One Gas té una durada d'un any, que es renova automàticament.

Podràs combinar la tarifa One Gas amb altres productes o serveis segons les teves necessitats. Si t'interessa veure els serveis que oferim, els pots consultar en els enllaços següents:

Quan hagis emplenat el formulari de contractació en línia i s'hagi tramitat la sol·licitud, el termini d'activació del contracte és de prop de 3 setmanes (si ja estaves amb Endesa Energía, el canvi és molt més ràpid).

Quan s'activi el contracte amb Endesa, rebràs l'última factura amb la teva companyia anterior (si ja estaves amb Endesa, serà l'última factura amb la tarifa anterior). Rebràs la primera factura quan hagi passat el primer període de facturació amb Endesa.

Només per a noves contractacions

Contracta abans del 15 de setembre i estalvia't 220 € en la compra d'un patinet elèctric iWatRoad R9 eXtreme*

* En un màxim de 20 dies després de l'activació del contracte, rebràs un correu electrònic amb un codi promocional per accedir a la botiga en línia de Twenergy. Un cop allí, podràs procedir a la compra del patinet iWatRoad R9 eXtreme amb un 50 % de descompte (preu inicial: 439 €; preu final: 219 €)

SUBIR