¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

Contracta la llum amb el millor preu online d'Endesa

100% en línia
Fent les gestions a través de l’APP o La Meva Endesa, rebràs la factura en format electrònic.

Millor preu en línia d'Endesa.
Tindràs un preu fix les 24h del dia, sense sorpreses a la factura.

Sense permanència
Prova-la i si no et convenç te’n pots anar quan vulguis sense cap tipus de penalització.

Passa’t a Endesa amb tres passos senzills i no et preocupis de res més

Tingues a mà la teva factura

Completa el formulari en
tres minuts

En breu ja seràs client One.

Preguntes freqüents

La tarifa One Endesa és una nova manera d'entendre el teu contracte d'energia, en què tindràs un únic preu per a tota l'energia que consumeixis i un únic preu per a la potència. Podràs fer tot el que necessitis per d'Internet. Podràs gaudir sempre d'un preu competitiu, i no només durant el primer any. T'oferim el millor preu en línia d'Endesa.

 • One és una tarifa 100 % en línia amb la qual podràs fer totes les gestions de manera ràpida i senzilla les 24 hores del dia a la secció Àrea client, que trobaràs a l'Oficina Online, o baixant la nostra aplicació per a mòbil.
 • Pots contractar només el que necessitis, sense l'obligació de contractar un servei addicional, però amb la possibilitat de contractar-lo si ho vols.
 • No tens compromís de permanència.
 • Rebràs al correu electrònic un missatge amb la data i l'enllaç amb el qual podràs accedir a la factura electrònica quan estigui disponible.
 • Amb una contractació fàcil i senzilla, sense costos ni interrupcions en el subministrament.
 • Una tarifa per a TOTS els clients, nous i actuals.
 • Gaudiràs del millor preu en línia d'Endesa.
 • Podràs fer totes les teves gestions 100% en línia.
 • No tens permanència.

La tarifa One és vàlida per als subministraments amb tarifa d'accés 2.0DHA o 2.1DHA, que també s'anomenen "tarifes amb discriminació horària".

Pots canviar-te a la tarifa que vulguis, ja que la tarifa One no té permanència.

Contractar la tarifa One d'Endesa és molt còmode. Pots iniciar la contractació des del nostre catàleg de productes, mitjançant campanyes o promocions, des del comparador de productes o des de la teva “Àrea client”.

La teva contractació en línia en 3 passos:

 • Informa't dels productes i les ofertes que tenim i tria el que s'adapti millor a les teves necessitats.
 • Revisa les condicions generals i particulars de contractació.
 • Accedeix al formulari de contractació en línia corresponent i emplena els camps.

T'expliquem el procés de contractació pas a pas:

"Les teves dades": deixa que et coneguem per poder-te oferir el millor servei. Indica'ns les teves dades personals i la teva adreça de correspondència.

Si ja ets client d'Endesa, si ho vols, podem recuperar les teves dades. D'aquesta manera, el procés de contractació en línia serà més senzill.

"El teu subministrament": en aquest pas ens has d'indicar:

 • La teva companyia comercialitzadora.
 • El teu número de CUPS o l'adreça del punt de subministrament.
 • Si no ets titular del contracte no passa res, a l'hora de contractar el servei, nosaltres et farem el canvi de titular.

La teva potència: selecciona la potència que millor s'ajusta a les teves necessitats. Si ho vols, posem a la teva disposició la nostra calculadora de potència.

Resum de la comanda: podràs veure un resum dels productes que contractis.

Les teves dades de pagament: afegeix el compte bancari on vulguis domiciliar el pagament de les factures. Si el compte bancari que ens facilitis no està registrat, t'adjuntarem una ordre de domiciliació.

La teva documentació: T'informarem de si caldrà que adjuntis el Certificat d'Eficiència Energètica (CIE). Només cal enviar-lo en cas d'ampliacions de potència que superin la potència màxima autoritzada (PMA; en el cas d'Andalusia, 1,5 PMA), ampliacions en casos d’un CIE de més de 20 anys i canvis de titular amb un CIE de més de 20 anys.

La teva confirmació: es mostrarà el detall de totes les dades que ens hagis facilitat. Podràs fer el seguiment de la contractació mitjançant la teva Àrea Privada de client.

Una vegada finalitzada la contractació, podràs consultar el detall de la sol·licitud. T'informarem del número de contracte i t'enviarem un correu electrònic a l'adreça que ens has facilitat, des del qual et podràs descarregar les condicions particulars i generals que primer hauràs acceptat.

Amb la contractació en línia s'activa automàticament el servei de factura electrònica, i començaràs a gaudir de tots els seus avantatges. Si vols obtenir-ne més informació, fes clic a la factura electrònica.

El preu del contracte referit a la tarifa One es podrà actualitzar el primer 1 de gener després de la contractació amb el valor de l'IPC real (últim índex de preus al consum interanual general publicat oficialment en el moment de l'actualització), així com per les variacions dels components regulats actuals que siguin d'aplicació als subministraments de llum i gas, i amb els possibles canvis nous que es puguin aprovar per normativa.

Si hi hagués modificacions tant a l'alça com a la baixa en el preu del teu contracte, es traslladaran al client. Aquest tipus de modificacions està regulat i és totalment aliè al control d'Endesa, i s'aplicarà per igual a tot el territori nacional i a totes les companyies.

A més, és possible que es revisi el preu passat un any a partir de la contractació. Això passaria el mes d'abril o d'octubre de cada any. Si hi hagués canvis, te'ls comunicaríem amb un mes d'antelació. Recorda que pots resoldre el contracte, contractar una altra tarifa d'Endesa o de qualsevol altra companyia sempre que ho vulguis.

No. Pots triar l'oferta que més t'interessi en cada moment i, si no et convenç, la pots canviar quan vulguis. Amb les tarifes One d'Endesa no tens compromís de permanència.

Si tens una tarifa diferent de la tarifa One, pots canviar-te a la tarifa One sense cap problema. Tanmateix, si ja has contractat la tarifa One, no et pots donar de baixa i tornar-la a contractar.

La tarifa One no té compromís de permanència: et pots donar de baixa quan vulguis i sense cap penalització. Tanmateix, el contracte de la tarifa One té una durada d'un any, que es renova automàticament.

Podràs combinar la tarifa ONE amb altres productes o serveis segons les teves necessitats. Si t'interessa veure els serveis que oferim, els pots consultar en els enllaços següents:

Quan hagis emplenat el formulari de contractació en línia i s'hagi tramitat la sol·licitud, el termini d'activació del contracte és de prop de 3 setmanes (si ja estaves amb Endesa Energía, el canvi és molt més ràpid).

Quan s'activi el contracte amb Endesa, rebràs l'última factura amb la teva companyia anterior (si ja estaves amb Endesa, serà l'última factura amb la tarifa anterior). Rebràs la primera factura quan hagi passat el primer període de facturació amb Endesa.

Només per a noves contractacions

Contracta abans del 15 de setembre i estalvia't 220 € en la compra d'un patinet elèctric iWatRoad R9 eXtreme*

* En un màxim de 20 dies després de l'activació del contracte, rebràs un correu electrònic amb un codi promocional per accedir a la botiga en línia de Twenergy. Un cop allí, podràs procedir a la compra del patinet iWatRoad R9 eXtreme amb un 50 % de descompte (preu inicial: 439 €; preu final: 219 €)

SUBIR